Odense Letbane

Letbane, Odense Kommune

Projektet omfatter en etablering af en letbane i Odense for Odense Kommune. Odense er i en rivende udvikling og letbanen bliver et centralt element i infrastrukturen i fremtidens Odense.

Det overordnede koncept er at skabe en letbane der forbinder de vigtigste destinationer og understøtter de største transport mønstre, og styrker synergieffekten mellem bymidte og udviklingsområderne og som vil være en bylivsgenerator.​

Letbanen kommer til at binde Odense tættere sammen, og bliver en hurtig, komfortabel og miljørigtig måde at bevæge sig gennem byen på.

Letbanens første etape er fastlagt som strækningen fra Tarup over Bolbro til midtbyen og Odense Banegård Center, og herfra videre til et udviklingsområde med blandt andet Syddansk Universitet og til Hjallelse Station på Svendborgbanen. Odense Letbanes første etape bliver cirka 14,5 kilometer lang.

Fakta om byggeriet

Bygherre:

​Odense Kommune

Byggeriets lokation:

Odense, Thomas B. Thriges Gade

Anlægssum:

Ca. 1.800 MDKK

Udført:

Opgaven er afleveret i 2012

Opgavens art:

Udbudsrådgivning i forbindelse med etablering af en ny letbane i Odense

Kontakt os allerede i dag

​Vi vil gerne høre mere om din opgave, så vi kan udarbejde et uforpligtende og godt tilbud til dig. Kontakt vores afdeling i Aarhus på 86 13 14 47 eller vores afdeling i København på telefon 30 66 51 47, hvis du har spørgsmål til vores priser og ydelser, eller hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Kontakt os i dag