VIA University College

VIA University College

Projektet omfatter en opførelse af et nyt undervisningsbyggeri for en række fusionerede undervisningsinstitutioner på 28.500 m2 for VIA University College i Aarhus N.

Etablering et nyt campusbyggeri, omfattende følgende uddannelser, bioanalytikeruddannelsen, ergoterapeutudddannelsen, ernæring og sundhedsuddannelsen, fysioterapeutudddannelsen og sygeplejeskeudddannelsen med tilhørende fællesadministrative funktioner samt uddannelses- og udviklingsafdelingen og center for undervisningsmidler (tidligere amtscenter for undervisning).

Byggeriet rummer kontorer, mødelokaler, undervisningslokaler i forskellige størrelser og

til forskellige formål, herunder auditorier, laboratorier, speciallokaler til de enkelte uddannelsesinstitutioner med tilhørende fællesarealer, samlingsarealer, bibliotek, kantine o.l.

Byggeriets størrelse og de opstillede krav til åbenhed og stor rummelighed i fællesarealer, samlingsarealer medførte at byggeprogrammet indeholdt en særlig uddybende kravspecifikation vedrørende det resulterende indeklima, herunder krav til det termiske,- atmosfæriske- og optiske indeklima.

Opgaven gennemføres som totalentreprisekonkurrence.

Fakta om byggeriet

Bygherre:

VIA University College

Byggeriets lokation:

Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Anlægssum:

460 MDKK

Udført:

Opgaven er afleveret i 2011

Opgavens art:

Opførelse af nyt undervisningsbyggeri for en række fusionerede undervisningsinstitutioner

Opgaven er udført i totalentreprise

Byggeriets størrelse:

28.500 m2 nybyggeri

Kontakt os allerede i dag

​Vi vil gerne høre mere om din opgave, så vi kan udarbejde et uforpligtende og godt tilbud til dig. Kontakt vores afdeling i Aarhus på 86 13 14 47 eller vores afdeling i København på telefon 30 66 51 47, hvis du har spørgsmål til vores priser og ydelser, eller hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Kontakt os i dag