Ronald McDonald hus

Ronald McDonald Hus i Odense

Projektet omfatter opførelse af et nyt Ronald McDonald Hus, som tilknyttes Nyt OUH i Odense. I januar 2012 underskriver Region Syddanmark og Ronald McDonald BørneFond en aftale om, at fonden bygger og driver det nye Ronald McDonald Hus ved Nyt OUH i Odense. Det nye Ronald McDonald Hus skal stå klar i 2024 når Nyt OUH skal stå færdigt, så familier med alvorligt syge børn kan bo i huset og dermed være tæt på deres børn imens de er indlagt. Dermed får det nye Ronald McDonald Hus samme funktion som Ronald McDonald Huset i København, ved Rigshospitalet, som har været en stor succes. Der kan bo 15 familier af gangen i det nye hus.

Det nye universitetshospital bliver placeret mellem Syddansk Universitet og motorvejen og skal erstatte det nuværende Odense Universitets Hospital.

Region Syddanmark har i den forbindelse stillet en grund på 4.000 m2 til rådighed til det nye Ronald McDonald byggeri i nærheden af universitetshospitalets nye ”børneklynge”.

Der lægges i planlægningen stor vægt på at indrette et hus, som skal føles som et midlertidigt hjem for familierne. Der er således fokus på at skabe et hus, hvor der både er fællesrum hvor familierne kan være sammen og dele bekymringer og glæder, samtidig med at huset skal opfylde familiernes behov for at kunne trække sig tilbage og være privat. I sommeren 2017 påbegyndte fonden i samarbejde med arkitekterne og bygherrerådgiveren at udfærdige tegningerne af det nye hus. D|K2 Bygherrerådgivning er valgt til at bistå bygherre i processen, mens Link Arkitektur er arkitektrådgiver på opgaven.​

Fakta om byggeriet

Bygherre:

Ronald McDonalds BørneFond

Byggeriets lokation:

Odense

Anlægssum:

Ca. 28 MDKK

Udført:

Opgaven er igangværende og forventes afleveret i 2024

Opgavens art:

Opførelse af nyt Ronald McDonalds Hus i Odense

Opgaven udføres i Totalentreprise

Byggeriets størrelse:

Ca. 1.400 m2

Kontakt os allerede i dag

​Vi vil gerne høre mere om din opgave, så vi kan udarbejde et uforpligtende og godt tilbud til dig. Kontakt vores afdeling i Aarhus på 86 13 14 47 eller vores afdeling i København på telefon 30 66 51 47, hvis du har spørgsmål til vores priser og ydelser, eller hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Kontakt os i dag