Ny skole og daginstitution i Hørning

Ny skole og daginstitution

Hørning har i de sidste mange år været i en rivende udvikling, og det har betydet et øget pres på skolekapaciteten i byen. Hørning Ny Skole bygges etapevis som erstatning for Bakkeskolen til 0.- 9. klasse. Der forventes bygget til 100 elever pr. årgang med tilhørende udearealer og faglokaler. Derudover bygges en daginstitution, klub samt idrætsfaciliteter. 1. etape indeholder etablering af indskolingen 0.-3. klasse med 100 elever pr. årgang, daginstitution, klub og idrætsfaciliteter.

HØSD – Hørning Skole og daginstitution. HØSD er et levende fællesskab, hvor skolen, daginstitutionen og fritidsaktiviteterne smelter sammen med naturen udenfor, og tilsammen skaber en helhed af et børne-, unge- og voksenunivers med liv og aktivitet fra tidlig morgen til sen aften. Den nye skole og daginstitution i Hørning er således et enestående eksempel på hvordan arkitektur, pædagogik, fællesskab og natur smelter sammen til et sammenhængende byggeri og landskab.

Det gennemgående arkitektoniske udtryk er karakterfuldt og tidløst, og udføres i et nutidigt formsprog. Bygningen består af flere bygningsafsnit, der ligger samlet omkring et fælles centrum. HØSD skal understøtte en bæredygtig udvikling og inspirere til en grønnere tænkning. HØSD skal DGNB-certificeres til guld.

Fakta om byggeriet

Bygherre:

Skanderborg Kommune

Byggeriets lokation:

Hørning

Anlægssum:

133 mio. kr. ekskl. moms

Udført:

Projektet blev opstartet medio 2019 og afleveres juni 2023

D|K2-ROLLE PÅ PROJEKTET:

Komplet bygherrerådgivning

Kontakt os allerede i dag

​Vi vil gerne høre mere om din opgave, så vi kan udarbejde et uforpligtende og godt tilbud til dig. Kontakt vores afdeling i Aarhus på 86 13 14 47 eller vores afdeling i København på telefon 30 66 51 47, hvis du har spørgsmål til vores priser og ydelser, eller hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Kontakt os i dag