Aars Rådhus

Aars Rådhus – administrationsbygning

Projektet omfattede opførelse af ny administrationsbygning i Aars på ca. 2.700 m3 for Vesthimmerlands Kommune. Det nye rådhus er placeret i tilknytning til Jobcentret på Vestre Boulevard, og indeholder bl.a. arbejdspladser for ca. 120 personer, borgerservice, rådhussal, HR-funktioner og borgmesterforvaltningen.

Bygningen er DGNB certificeret, og er opført som lavenergibyggeri.

Kommunen ønskede at samle funktionerne og flytte samtlige medarbejdere til en ny administrationsbygning, da den eksisterende administrationsbygning var i dårlig stand og således ikke længere egnet til kontorfaciliteter. Man valgte derfor at flytte Aars rådhus, så den blev en tilbygning til Jobcenteret.

Den centrale beliggenhed midt i Aars og de gode adgangsforhold ved Vestre Boulevard er ideel for placering af en ny administrationsbygning.

Fakta om byggeriet

Bygherre:

Vesthimmerlands Kommune

Byggeriets lokation:

Aars

Anlægssum:

Ca. 35,2 MDKK

Udført:

Opgaven blev afleveret i 2017

Opgavens art:

Opførelse af en ny administrationsbygning,
som Aars nye rådhus.

Opgaven blev udført i totalentreprise

Byggeriets størrelse:

Ca. 2.700 m2

Kontakt os allerede i dag

​Vi vil gerne høre mere om din opgave, så vi kan udarbejde et uforpligtende og godt tilbud til dig. Kontakt vores afdeling i Aarhus på 86 13 14 47 eller vores afdeling i København på telefon 30 66 51 47, hvis du har spørgsmål til vores priser og ydelser, eller hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Kontakt os i dag