Fællesbo

Fællesbo, Herning

Projektet omfatter en rammeaftale vedrørende totalrådgivning med henblik på etablering af 4-årigesamarbejder om planlægning, projektering og udførelse af en række byggeprojekter.

FællesBo ønsker med udbuddet at indgå en rammeaftale vedrørende arkitekt-, ingeniør- og landskabsarkitekt ydelser indeholdende de leverancer der fremgår af ydelsesbeskrivelse for byggeri og planlægning.

Porteføljen af byggeprojekter er forskelligartet og omfatter såvel renovering som nybyggeri. Porteføljen for de forventelige opgaver har en estimeret værdi på 1.000 – 1.800 MDKK over en periode på 4 år.

FællesBo er en almen boligorganisation med ca. 5.000 boliger fordelt på 82 afdelinger. FællesBo’s boligmasse er lokaliseret i Herning Kommune.

Fakta om byggeriet

Bygherre:

FællesBo

Byggeriets lokation:

Nygade 20, Herning

Anlægssum:

Ca. 1.000-1.800 MDKK

Udført:

Opgaven er afleveret i 2016

Opgavens art:

Rammeaftale totalrådgivning
(Arkitekt-, ingeniør- og landskabsarkitektarbejder)

Kontakt os allerede i dag

​Vi vil gerne høre mere om din opgave, så vi kan udarbejde et uforpligtende og godt tilbud til dig. Kontakt vores afdeling i Aarhus på 86 13 14 47 eller vores afdeling i København på telefon 30 66 51 47, hvis du har spørgsmål til vores priser og ydelser, eller hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Kontakt os i dag