Ovenvande BS (Skanderborg)

Ovenvande 1-13, Skanderborg

Projektet omfatter en opførelse af 63 nye boliger med tilhørende udenoms arealer i Skanderborg ved bredden af Lille Sø. Centralt i Skanderborg opføres de nye Ovenvande lejligheder i det gamle erhvervsområde, hvor Pilgrim tidligere havde lagerbygninger, så området kan udnytte sit fulde potentiale.

Ovenvande er et levende byggeri, hvor alle bygninger og tagforme forskyder sig. Området holdes trafikfrit, så alle p-pladser holdes perifært, og derved skabes der et gågademiljø, som er helt unikt for Skanderborg. Lejlighederne placeres tæt ved sø og natur, som bidrager med nyt liv til et attraktivt område ved at skabe forbindelse mellem by og sø.

Lejlighederne er dynamiske og varierer i både størrelse og udformning, hvilket skaber et indfaldslys, som gennemlyser lejlighederne, som både opføres i 1- og 2-plans lejligheder. Lejlighederne indeholder store rummelige udearealer i form af enten altaner eller private haver i stueetagen, som giver mulighed ekstra plads til at folde sig ud på.

Fakta om byggeriet

Bygherre:

​Søtoften Skanderborg ApS

Byggeriets lokation:

Skanderborg

Byggeriets størrelse:

​Ca. 7.500 m2

Udført:

​Opgaven er afleveret 27. marts 2020

Opgavens art:

Opførelse af 63 nye boliger med tilhørende udenoms arealer i Skanderborg ved bredden af Lille Sø.

Opgaven udføres i totalentreprise

Kontakt os allerede i dag

​Vi vil gerne høre mere om din opgave, så vi kan udarbejde et uforpligtende og godt tilbud til dig. Kontakt vores afdeling i Aarhus på 86 13 14 47 eller vores afdeling i København på telefon 30 66 51 47, hvis du har spørgsmål til vores priser og ydelser, eller hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Kontakt os i dag