Danish Crown

Danish Crown Village, Nyt hovedsæde

Projektet omfatter en opførelse af et nyt kontordomicil på 23.800 m² for Danish Crown og Tulip i Randers, hvoraf 3.000 m² er nybyggeri og 14.300 m² ombygn´ggeri af eksisterende forædlingsfabrik samt 6.500 m² modernisering af eksisterende administrationsarealer. Det nye imødekommende hovedsæde skal indeholde moderne og fleksible arbejdspladser til ca. 750 medarbejdere.

Pladsen er blevet trang både på Danish Crowns kontor i Randers og hos datterselskabet Tulip Food Company i Sdr. Borup ved Randers. Der er således opstået et behov for nye løsninger. Hovedsædet vil danne rammen om en moderne arbejdsplads, der tilgodeser medarbejdernes ønsker og danner en fleksibel, funktionel ramme om de processer, der finder sted på kontoret.

Hovedsædet vil desuden imødekomme de varierede behov, der vil komme fra de besøgende på stedet, i forbindelse med en lang række af arrangementer for vidt forskellige grupper.

De nye arbejdspladser skabes ved at den tidligere forædlingsfabrik der er placeret som nabo til Tulips nuværende hovedsæde transformeres om til nutidssvarende arbejdspladser og der gennemføres et nybyggeri der kobler den eksisterende forædlingsfabrik med Tulips nuværende administrationsbygning. De nuværende bygningsfysiske rammer for den eksisterende forædlingsfabrik med højt til loftet og store vidder, giver mulighed for at skabe en anderledes og spændende arbejdsplads, men giver naturligvis også en række udfordringer omkring de generelle indeklimaforhold.​

Fakta om byggeriet

Bygherre:

Danish Crown

Byggeriets lokation:

Randers

Byggeriets størrelse:

Ca. 23.800 m2

​Udført:

Opgaven er afleveret i 2023

Opgavens art:

Opførelse af nyt hovedsæde for Danish Crown og Tulip i Randers

Kontakt os allerede i dag

​Vi vil gerne høre mere om din opgave, så vi kan udarbejde et uforpligtende og godt tilbud til dig. Kontakt vores afdeling i Aarhus på 86 13 14 47 eller vores afdeling i København på telefon 30 66 51 47, hvis du har spørgsmål til vores priser og ydelser, eller hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Kontakt os i dag