Skovvangskolen

Skole

Skovvangskolen moderniseres med hensyn til rumlig organisering af læringsrum og opdateres byggeteknisk således, at skolen lever op til moderne krav til såvel pædagogik og indlæring, samt til energi og indeklima.

Skovvangsskolen er brandteknisk utidssvarende og er indrettet med ensidede flugtveje fra klasselokaler. På tilsvarende vis er skolens Aula ikke røgventileret. Tilsammen begrænser dette anvendeligheden til pædagogiske aktiviteter. Desuden har aulaen et dårligt termisk og akustisk indeklima og skolen mangler faglokaler.

Skolens facader har en høj bevaringsværdi, hvilket medfører en øget kompleksitet i mulige løsninger. Skolen er derudover udfordret af små undervisningslokaler.

Der skal i projektet fokuseres på miljø- og energirigtig projektering der kan betale sig – når totaløkonomien gøres op

Fakta om byggeriet

Bygherre:

Aarhus Kommune

Byggeriets lokation:

Aarhus

Anlægssum:

Ca. 120 mio. kr.

Udført:

Bygherrerådgivningsopgaven er udført i 2020

Opgavens art:

Ombygning og brandteknisk opdatering af folkeskole

Kontakt os allerede i dag

​Vi vil gerne høre mere om din opgave, så vi kan udarbejde et uforpligtende og godt tilbud til dig. Kontakt vores afdeling i Aarhus på 86 13 14 47 eller vores afdeling i København på telefon 30 66 51 47, hvis du har spørgsmål til vores priser og ydelser, eller hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Kontakt os i dag