Aabybro Skole

Aabybro Skole – 5-sporet folkeskole

Projektet omfattede opførelse af en 5-sporet folkeskole på ca.12.000 m2, der danner ramme om og samler 3 eksisterende skoler på en ny skole, som er anlagt på 2 nye adresser, med overbygningen og 10. klasse center placeret på den ene adresse, mens indskoling og mellemtrin opføres på en anden adresse. Der ca. 200 meter mellem de 2 nye bygninger.

Bygningerne rummer ca. 1.100 elever og 150 ansatte. Byggeriet er opført som et 2020

energi byggeri, og er gennemført som et OPS udbud, hvor D|K2 Bygherrerådgivning er bestillerrådgiver for Jammerbugt Kommune.

Baggrunden for udarbejdelsen af funktionskrav og ønsker til den nye skole, har været 2 brugerprocesser. Den første brugerproces var en workshop med alle skolens brugere og interessenter. Den anden brugerproces blev gennemført med deltagelse fra repræ- sentanter for ledere, medarbejdere, kulturskolen, ungdomsskolen og børne- og familieforvaltningen. Opgaven er udbudt i EU udbud med indledende prækvalifikation. ​

Fakta om byggeriet

Bygherre:

Jammerbugt Kommune

Byggeriets lokation:

Aabybro

Anlægssum:

195.000.000 kr. (Forventet Basisbetaling 310 mio. kr.)

Udført:

Opgaven er afleveret i 2016

Opgavens art:

Opførelse af en ny 5-sporet folkeskole, som danner ramme om og samler 3 eksisterende skoler

Opgaven er udført i totalentreprise

Byggeriets størrelse:

Ca. 12.000 m2 nybyggeri

Kontakt os allerede i dag

​Vi vil gerne høre mere om din opgave, så vi kan udarbejde et uforpligtende og godt tilbud til dig. Kontakt vores afdeling i Aarhus på 86 13 14 47 eller vores afdeling i København på telefon 30 66 51 47, hvis du har spørgsmål til vores priser og ydelser, eller hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Kontakt os i dag