Agro Food Park

Agro Food Park “Treeren”

​Agro Food Park er tænkt som et unikt innovationsmiljø indenfor landbrugs- og fødevareerhvervet, og består af flere projekter. Det aktuelle projekt er et flerbrugerhus med projekttitlen “Treeren” og skal omfatte ca. 8.000 brutto m2. ​Det skal kunne rumme omkring 525 vidensmedarbejdere fordelt på 20-40 virksomheder, hvorfor bygningen kan betragtes som et moderne kontorhotel med særlig fokus på netværksdannelse, vidensudveksling og innovationsska-belse gennem Agro Food Parks egen m3-strategi.

Projektet bliver med sin fremtrædende placering i det centrale Byggefelt 7 en vigtig del af udviklingen af Agro Food Park. “Treeren” skal – udover at tilbyde optimale arbejdsforhold for virksomhederne, der lejer sig ind i bygningen, og udnytter stedets potentialer på bedste vis – også på mange andre niveauer være en bæredygtig bygning. Huset skal levere et godt og sundt indeklima og samtidig skal det miljømæssige aftryk begrænses. Huset certificeres til DGNB Guld.​

Fakta om byggeriet

Bygherre:

Agro Food Park

Byggeriets lokation:

Aarhus N

Anlægssum:

121 MDKK

Udført:

Opgaven er udført i perioden 2014 – 2019​

Opgavens art:

Opførelse af kontorhotel

Byggeriets størrelse:

8.000 m2

Kontakt os allerede i dag

​Vi vil gerne høre mere om din opgave, så vi kan udarbejde et uforpligtende og godt tilbud til dig. Kontakt vores afdeling i Aarhus på 86 13 14 47 eller vores afdeling i København på telefon 30 66 51 47, hvis du har spørgsmål til vores priser og ydelser, eller hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Kontakt os i dag