Campus Carlsberg

Campus Carlsberg, University College Copenhagen

Projektet omfattede opførelse af et nyt uddannelsescampus på ca. 57.000 m², som danner ramme om UCC’s uddannelser (lærere, pædagoger, tegnsprogstolke og tekstilformidlere) og forskning. Der var tale om en sammenlægning af 7 uddannelsesinstitutioner samt Center For Undervisningsmidler, alle med egne identiteter. Ca.10.000 studerende og 800 medarbejdere har deres daglige gang på Campus Carlsberg. Uddannelserne og administrationen var før spredt på 9 lokationer i Storkøbenhavn.

Campus er etableret midt i et helt specielt miljø med en mængde fredede bygninger, hvoraf én er implementeret i nybyggeriet, hvorfor der var en omfattende dialog med Kulturstyrelsen. Derudover var der en omfattende dialog med Københavns Kommune i forhold til Masterplan og udarbejdelse af lokalplan. Det kan endvidere oplyses, at godkendelsen af finansieringsmodellen i Finansudvalget involverede Finansministeriet og Ministeriet for Forskning, samt Innovation og videregående uddannelser, med hvem der var en løbende dialog og koordinering.​

Fakta om byggeriet

OPP-OPERATØR:

Carlsberg Byen P/S

OPP-rekvirent:

Professionshøjskolen UCC. Selvejende institution.

Byggeriets størrelse:

Ca. 57.000 m2

Byggeriets lokation:

Carlsberg-området, Valby

Anlægssum:

Samlet anlægssum inkl. teknisk aptering og inventar ca. 1.100 MDKK ekskl. moms

Opgavens art:

Opførelse af nyt uddannelsescampus, som skal danne ramme om UCC’s uddannelser.

Projektet er til og med projektforslag udarbejdet i totalrådgivning, hvorefter det er udbudt i totalentreprise omfattende myndigheds-/detailprojektering samt udførelse.

Udført:

Opgaven er afleveret i 2016

Kontakt os allerede i dag

​Vi vil gerne høre mere om din opgave, så vi kan udarbejde et uforpligtende og godt tilbud til dig. Kontakt vores afdeling i Aarhus på 86 13 14 47 eller vores afdeling i København på telefon 30 66 51 47, hvis du har spørgsmål til vores priser og ydelser, eller hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Kontakt os i dag