Børnenes Univers Grindsted Syd – BUGS

Børnenes Univers, Grindsted syd

Projektet omfatter en opførelse af en ny daginstitution, der samler adskillige institutionelle funktioner under samme tag, og huser børn i alderen 0-6 år. Institutionen rummer 130 børnehavebørn, 28 vuggestuebørn og 12 børn med særlige behov, med tilhørende toiletter og garderober med plads til 160 børnehavebørn.

BUGS er en aldersintegreret institution, der understøtter børnereformen og understreger betydningen af sammenhæng imellem pædagogik, teknologi, arkitektur, funktionalitet og materialevalg.

Billund Kommune samler med BUGS 4 eksisterende institutioner i et samlet børneunivers, for at skabe fysisk nærhed mellem institutionerne i Grindsted Syd. Den nye institution vil

sin indretning og funktion leve op til kravene for fremtidens institutioner i Billund kommune, som lever op til bygningsreglementet 2015. Byggeriets mål er blandt andet at skabe multifunktionalitet mellem forskellige muligheder for pædagogiske aktiviteter samt børnenes forskellige behov og potentiale for udvikling.

Byggeriet af Børnenes Univers Grindsted Syd skal være et aktiv i børnenes læreprocesser, ved at børnene deltager i virkelighedsnære forløb i forbindelse med byggeriet. Byggeriet skal således medvirke til at give et læringsudbytte til børnene. Børneinddragelse er generelt et stort fokus i ”Børnenes Hovedstad” Billund Kommune.

Fakta om byggeriet

Bygherre:

​Billund Kommune

Byggeriets lokation:

Grindsted

Anlægssum:

32,5 MDKK

Udført:

Opgaven blev afleveret i 2019

Opgavens art:

Opførelse af en ny institution, som samler adskillige institutionelle funktioner under samme tag, og huser børn i alderen 0-6 år

Byggeriets størrelse:

1.640 m2

Kontakt os allerede i dag

​Vi vil gerne høre mere om din opgave, så vi kan udarbejde et uforpligtende og godt tilbud til dig. Kontakt vores afdeling i Aarhus på 86 13 14 47 eller vores afdeling i København på telefon 30 66 51 47, hvis du har spørgsmål til vores priser og ydelser, eller hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Kontakt os i dag