3 Dagsinstitutioner

3 Daginstitutioner med tilhørende udenoms arealer

Projektet omfatter en opførelse af 3 nye daginstitutioner med tilhørende udenoms arealer (parkering og legepladser). Institutionerne skal opføres på 3 matrikler i Aarhus kommune, i hhv. Tranbjerg, Skødstrup og på Bryggervej i Risskov. Aarhus Kommune har et markant pasningsbehov, hvorfor dette samlede projekt af 3 daginstitutioner udføres i en samlet totalentreprise.

De 3 nye daginstitutioner skal sikre det pasningsbehov der er i de enkelte områder, fordelt

med en ny 7 gruppers institution i Skødstrup (6 grupper og en dagplejegruppe), en ny 8 gruppers institution på Bryggervej i Risskov samt en ny 6 gruppers institution i Tranbjerg.

Det samlede byggeri for alle 3 daginstitutioner vil have et samlet brutto areal på ca. 3.250 m2 (ca.1.250 m2, 1.050 m2 og 950 m2), og med en forventet samlet anlægsramme på ca. 63 mio. kr. ekskl. moms

Fakta om byggeriet

Bygherre:

Aarhus Kommune

Byggeriets lokation:

Tranbjerg, Skødstrup & Risskov

Anlægssum:

Ca. 63 MDKK ekskl. moms

Udført:

Opgaven blev afleveret i 2020

Opgavens art:

Opførelse af 3 nye daginstitutioner med tilhørende udenomsarealer

Opgaven blev udført i samlet totalentreprise

Byggeriets størrelse:

Samlet brutto areal 3.250 m2

Kontakt os allerede i dag

​Vi vil gerne høre mere om din opgave, så vi kan udarbejde et uforpligtende og godt tilbud til dig. Kontakt vores afdeling i Aarhus på 86 13 14 47 eller vores afdeling i København på telefon 30 66 51 47, hvis du har spørgsmål til vores priser og ydelser, eller hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Kontakt os i dag