Systematic

Systematic – Nyt kontorhøjhus

Ejendomsselskabet Olav de Linde har udvidet allerede eksisterende kontorbygning for Systematic A/S, som lejer de pågældende erhvervslokaler.

Projektet omfattede en opførelse af ny tilbygning til allerede eksisterende kontorbyggeri på Søren Frichs Vej i Aarhus. Tilbygningen har et etageareal på 7.200 m2, og består primært af et 15 etagers højhus, som anvendes til kontor. I de nederste 3 etager er bygningen opført med en sidebygning, der indeholder fællesarealer og auditorie. ERIK arkitekter har som rådgiver for Olav de Linde tegnet og projekteret 15 etagers udvidelsen af Systematics domicil i Aarhus.

Systematic, som lejer de eksisterende kontorbygninger, er en succesrig softwarevirksomhed, som gennem en årrække har vist en imponerende vækst. Den store tilvækst har medført, at virksomheden havde behov for en markant udvidelse af de eksisterende fysiske rammer, hvilket er baggrunden for at udvide det eksisterende kontorbyggeri.

Det nyt kontorhøjhus er placeret langs en af de store indfaldsveje til Aarhus, hvilket er med til at understrege betydningen af projektet som et ”landmark” i forbindelse med overgangen til den indre by.​

Fakta om byggeriet

Bygherre:

​Ejendomsselskabet Olav de Linde

Byggeriets lokation:

Aarhus

Lejer:

Systematic A/S

Udført:

Opgaven er udført i perioden fra 2017 – 2020​

Opgavens art:

Opførelse af nyt kontorhøjhus på 15 etager

Lejerådgivning til Systematic A/S

Byggeriets størrelse:

​Ca. 7.200 m2

Kontakt os allerede i dag

​Vi vil gerne høre mere om din opgave, så vi kan udarbejde et uforpligtende og godt tilbud til dig. Kontakt vores afdeling i Aarhus på 86 13 14 47 eller vores afdeling i København på telefon 30 66 51 47, hvis du har spørgsmål til vores priser og ydelser, eller hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Kontakt os i dag