Fårvang Ældrecenter

Fårvang – ældrecenter

D|K2 har ydet bygherrerådgivningsydelser omfattende bistand til bygherren i forbindelse med udarbejdelse af ideoplæg herunder rammesætning af opgavens omfang, økonomi og myndighedsforhold, udarbejdelse af værdibaseret og teknisk byggeprogram, projektgranskning samt kvalitetssikring og økonomi- og projektopfølgning gennem alle faser.

Ydelsen omfattede endvidere bistand i forbindelse med prækvalifikation, udarbejdelse af udbudsmateriale, tilbudsindhentning, indstilling til valg af totalentreprenører samt kontrahering.

Projektet omfatter tilbygning til Fårvang Ældrecenter med tilhørende landskabs- og parkeringsarealer, da den oprindelige del af ældrecentret, der blev opført i 1967, var nedslidt og utidssvarende ift. moderne standarder.

Således blev, 16 af de eksisterende plejeboliger, samt centerfaciliteter revet ned, og der er opført 12 nye plejeboliger samt nye fælles- og servicearealer indeholdende udadvendte funktioner som café, trænings- og velværerum.​

Visionen for Fårvang Ældrecenter er landsbytankegangen, hvor alle kender alle, og hvor der er omtanke for hinanden. Fårvang Ældrecenter afspejler lokalområdet, hvor folk vil hinanden, og hvor der er rummelighed til alle. Fokus er på hjemlighed, nærhed og hygge i trygge omgivelser, og Fårvang Ældrecenter er et hjem frem for en institution, samtidig er der indrettet demensvenligt både ude og inde, så alle beboere trives.

Byggeriet er udført, så det nye ældrecenter fremstår som en samlet enhed med de nye centerfaciliteter, og med en samlende funktion for alle byens borgere. Intentionen er, at der etableres et ”Byens Hus”, som et samlingssted med aktiviteter for alle aldre.​

Fakta om byggeriet

Bygherre:

Silkeborg Kommune

Byggeriets lokation:

Fårvang

Anlægssum:

Ca. 39,3 MDKK

Udført:

Opgaven er afleveret November 2021

Opgavens art:

Tilbygning af plejeboliger til ældrecenter

Opgaven er udført i totalentreprise​

Byggeriets størrelse:

Ca. 1.662 m2

Kontakt os allerede i dag

​Vi vil gerne høre mere om din opgave, så vi kan udarbejde et uforpligtende og godt tilbud til dig. Kontakt vores afdeling i Aarhus på 86 13 14 47 eller vores afdeling i København på telefon 30 66 51 47, hvis du har spørgsmål til vores priser og ydelser, eller hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Kontakt os i dag