DTU Science Park

Flerbrugerhus, DTU Science Park

Nyopførelse af et ”Flerbrugerhus” for DTU Science Park, som er Danmarks førende vækst- og udviklingsmiljø, til gavn for danske og internationale deep tech virksomheder.

Bygningen er udformet som en moderne og fleksibel erhvervsejendom og opføres som længehus med en fleksibel planløsning, der gør det muligt at opdele i flere lejemål, til alt fra mindre ”start ups” til veletablerede lejere.

Arkitekturen og placeringen i skoven – med direkte udsyn til skovens flora og fauna – er med til at skabe en oplevelse af at være i en moderne bygning med direkte kontakt til naturen.

Kontor- og laboratoriemiljøerne har optimale lysindfald- og indeklimaforhold.
Bygningens placering, indretning og design rummer potentiale for at blive en ny og samlende attraktion på DTU Science Parks campusområdet.

Bæredygtighed er et væsentligt element i projektet og der er stor fokus på biodiversiteten i arbejdet med de omkringliggende skov- og landskabsarealer.

Projektet skal certificeres til DGNB

Guld og projekteres med et ambitiøst Co2 mål.

Fakta om byggeriet

Bygherre:

DTU Science Park

Byggeriets lokation:

DTU Science Park, Genvej, 2970 Hørsholm

Anlægssum:

1. etape 1854 mio kr. / 2. etape 327 mio kr

Udført:

Forventet aflevering 2026

Opgavens art:

Nyopførelse af bl.a. kontor- og laboratoriebyggeri

Byggeriets størrelse:

1. etape 6.000 m2 / 2. etape 12.000 m2

Kontakt os allerede i dag

​Vi vil gerne høre mere om din opgave, så vi kan udarbejde et uforpligtende og godt tilbud til dig. Kontakt vores afdeling i Aarhus på 86 13 14 47 eller vores afdeling i København på telefon 30 66 51 47, hvis du har spørgsmål til vores priser og ydelser, eller hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Kontakt os i dag