Systematic - Nyt kontorhøjhus

Ejendomsselskabet Olav de Linde udvider allerede eksisterende kontorbygning for Systematic A/S, som lejer de pågældende erhvervslokaler.

Projektet omfatter en opførelse af ny tilbygning til allerede eksisterende kontorbyggeri på Søren Frichs Vej i Aarhus. Tilbygningen får et etageareal på 7.200 m2, og består primært af et 15 etagers højhus, som skal anvendes til kontor. I de nederste 3 etager opføres bygningen med en sidebygning der indeholder fællesarealer og auditorie. ERIK arkitekter har som rådgiver for Olav de Linde tegnet og projekteret 15 etagers udvidelsen af Systematics domicil i Aarhus.

Systematic, som lejer de eksisterende kontorbygninger, er en succesrig softwarevirksomhed, som gennem en årrække har vist en imponerende vækst. Den store tilvækst har medført, at virksomheden har behov for en markant udvidelse af de eksisterende fysiske rammer, hvilket er baggrunden for at udvide det eksisterende kontorbyggeri.

Det nyt kontorhøjhus placeres langs en af de store indfaldsveje til Aarhus, hvilket er med til at understrege betydningen af projektet som et ”landmark” i forbindelse med overgangen til den indre by.

​Fakta om byggeriet:

Bygherre:

​Ejendomsselskabet Olav de Linde

Lejer:

Systematic A/S

Byggeriets lokation:

​Aarhus

Byggeriets størrelse:

​Ca. 7.200 m2

Opgavens art:

Opførelse af nyt kontorhøjhus på 15 etager

Lejerådgivning til Systematic A/S

Udført:

Opstart 2017 og afleveret 2020​

Download PDF