Nyheder og presse

Vi er med i rigtig mange byggeprojekter landet over, og en del af disse projekter bliver der skrevet om både i den lokale og nationale presse. Fagpressen bringer også hyppigt artikler fra byggerier, hvor vi på den ene eller anden måde er involveret.

Nyhederne her på siden er altid aktuelle og fortæller øjebliksbilleder fra de projekter vi er en del af.​

Ny spændende daginstitution i Smørum

Børnehaven i Smørum, som D|K2 er bygherrerådgiver på, nærmer sig realisering. 

Den nye daginstitution i Smørum er indpasset i landskabet med sine to etager i en organisk form, hvilket giver plads til en stor, rummelig og grøn legeplads med områder til mange forskellige slags lege, og overdækkede arealer...

Arkitektur til aktivt friluftsliv og naturoplevelser skal åbne
Danmarks mest besøgte naturpark op

Danmarks mest besøgte naturpark, Naturpark Amager, vil om få år kunne byde sine

mere end én million årlige besøgende velkommen gennem nye, letgenkendelige

hovedindgange langs Ørestad og samlingssteder for naturoplevelser og

friluftsaktiviteter som kajak, fiskeri og badning langs kysten ved Kalvebod Fælled og

Amager Fælled...

​D|K2 vinder bygherrerådgivning på Ny Skole i Hørning

DK2 Bygherrerådgivning har sammen med Autens, Etos Ingeniører og Dansk Miljørådgivning vundet opgaven med bygherrerådgivningen på en ny skole i Hørning for Skanderborg Kommune. 

Den spændende opgave omfatter etablering af en 3-sporet skole med tilhørende udefaciliteter, beliggende i et bølgende, åbent landskab. Skolen udføres i to etaper, hvoraf første etape skal rumme faciliteter for 0-3. klasse. Opgaven rummer tillige en solid bruger-inddragelses-proces, der bygger videre på det arbejde, Skanderborg Kommune allerede har været igennem, og som har resulteret i et arkitektonisk-pædagogisk program, der rummer visioner og ambitioner for den kommende folkeskole. Den ny skole kommer til at erstatte den nuværende Bakkeskole, og kommer til at indskrive sig i den grønne ring, der er et rekreativt område, der omkranser Hørning, og hvor skole, institution, idræt og rekreative funktioner sammen skal finde plads. 

Nyt campus for UC-SYD i det centrale Kolding

DK2 Bygherrerådgivning har afsluttet arbejdet med bedømmelsen af forslagene til arkitektkonkurrencen for UC SYD’s ny campus i Kolding, og der er udpeget en vinder. Forslaget fra C.C. Contractor, der er udarbejdet sammen med CUBO Arkitekter, Møller & Grønborg samt HAMI Consult, tildeles den spændende opgave.

Den nye campus gør det muligt at huse tre nye uddannelser i Kolding samt de nuværende Kolding-baserede uddannelser til pædagog og pædagogisk assistent. Det har været vigtigt for UC SYD at få et fleksibelt hus, der kan tilpasses nye behov, da uddannelses behovene løbende ændrer sig. Den nye campus skal rumme 900 studerende på cirka 9.900 kvm. 

Det nye byggeri forventes at stå klar til at tage imod studerende og brugere i september 2021

Århus: Graven 3  |  8000 Århus C  |  86 13 14 47  |  lkj@d-k2.dk

København: Vimmelskaftet 38C  |  1161 København K  |  30 66 51 47  |  mk@d-k2.dk  |  CVR: 27569714